ELEVER

FREDERIKKE & HIPPIE

Hund: Hippie født 04.05.2019
Rase: Alaska Husky
Fører: Frederikke Borgen Risan

Hippie ble hentet hos hundekjører Birgitte Næss som 8 uker gammel i slutten av juni 2019. Hun imponerer stadig med sin allsidighet, og viser gang på gang at huskyer kan mer enn bare å trekke.

Hippie og Frederikke deltok på grunnkurs høsten 2019. Før dette hadde de deltatt på noen treninger, i første omgang fordi Hippie var en litt skvetten valp og synes nye mennesker kunne være litt skummelt. Dette ble fort glemt etter hvert som flere og flere mennesker med masse pølser ble funnet i skogen. Interessen og iveren etter å søke økte for hver trening, og det ble fort klart at det å slutte med redningshundtrening ikke var et alternativ.

Hippie er alltid glad og sier aldri nei til en treningsøkt, uansett vær. Hun elsker fjellturer, trekking, løping og trening med NRO. Hun bobler som regel over av glede, og hun er ikke vanskelig å høre når hun er klar for en treningsøkt. Da er det husky-uling, bjeffing, piping, hopp og sprett før start.

.

 TRINE & LINE

Hund: Line, født 11.03.2019
Rase: Jaktlaborador
Hundefører: Trine

Line er en jaktlabrador fra Optimum Spesialhund. Hun ble hentet 8 uker gammel og var tiltenkt rollen som familiehund. Det ble fort merkbart at hun er en glad energibunt med stor arbeidslyst og arbeidskapasitet som må brukes. Line elsker fart og spenning, spesielt å være ute på søken etter figuranter med pølser og favorittballen.

Trine deltok på grunnkurs høsten 2020 etter å ha vært med på et par treninger. Opptaksprøven ble bestått 17. januar 2021.

Både Line og Trine stortrives med treninger hos NRO og gleder seg til fortsettelsen.

Trine og Line bestod kl. B rundering 02.05.21!

ODA & FRØYA

No description available.

Hund: Frøya, født 25.04.2020
Rase: Schæferhund, langhåret
Hundefører: Oda

Frøya, eller Falkøen’s Valkyrie Frøya, er en langhåret schæfertispe som egentlig kun skulle være turvenn, for å ta over for for de to andre gamle i familien. Men da hun ble hentet som 8 uker gammel ble hun overlevert med utsagnet “Dette er ikke en førstegangshund”, så da var det bare å melde seg på grunnkurset og starte å bruke henne for alt hun er verd!

Det er enda en del ungdomsnykker å se, og man vet aldri helt hvilket humør/hund vi har på trening fra gang til gang.
Hun er rolig i arbeidet og har en fin “avknapp”, men ser ut til å trives godt i søket og spesielt sporing!

Spennende å følge med på utviklingen!

ESPEN & COX

No description available.

Hund: Cox
Rase: Riesenschnauzeren
Hundefører: Espen

Espen har allerede en A-godkjent hund, Tara, men det er alltid godt å ha en ekstra!

SILJE & COLIN

Hund: Colin (Gullpoten’s Goldfish) Født: 07.12.19
Rase: Jaktgolden
Hundefører: Silje Tufte

Colin ble hentet når han var 9 uker gammel og var tiltenkt i en form for hundesport og som turkamerat. Foreløpig har de tatt bronsemerket, konkurrert i klasse 1 i rallylydighet og gått kurs i Nosework. Silje har en onkel som tidligere har vært aktiv i klubben i mange år, så da ble det naturlig å få et innblikk i hva NRO gikk ut på.

Colin er lærevillig, arbeidsom og har alltid mye futt og fart. Han er uredd, tillitsfull og elsker å bli brukt. Han er også en over middels sosial koseklump som uten å nøle blir med på alle sosiale lag. Colins favorittbelønning er tennisball og favorittaktivitet er å bade.

Silje og Colin besto opptaksprøven 11.07.20, og de viser stadig at de er på god vei til å bli en fantastisk ekvipasje hos NRO. De skal gå grunnkurs Oktober 2021.